keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

aloittelijan valaisukurssi 9


valon kulku on mielenkiintoinen asia ja siihen voi vaikuttaa varsin monin tavoin;
voi käyttää suoraa valoa tai heijastettua valoa. kumpaistakin voi suodattaa/hajottaa/kohdistaa eri tavoin. aina ei tarvitse olla maailman yksi kaikkea kaupan hyllyltä vaan vain mielikuvituksen puute on rajoittava tekijä. valonlähteenäkin voi olla aurinko tai vaikkapa käsisalama. valon voi pysäyttää/imeä mustilla tummilla pinnoilla ja taas auttaa kulkemaan erillaisilla heijastavilla pinnoilla. valon sävyä voi myös muuttaa kylmäksi tai lämpimäksi riippuen siitä mitä käytetään. itse valon eteen voi myös laittaa erinäisiä asioita, vaikkapa vain maalarinteippiä käsisalaman päälle.

kaikkea kannattaa ja PITÄÄ kokeilla!


yllä olevat kuvat eivät tähän mitenkään ihmeellisesti liity, sillä kuvissa on hyvin perusvalo, edessä "wokkipannu" ja takana kaksi lamppua valkoiseen taustaan. kuvien asiakas on Promise ja tyylin teki Suvi-Elina Enqvist ja meikin Leena Waggoner. mallina hehkuu ihana Ines Fondista.



ja "valaisukurssin" ensimmäinen osa löytyy täältä, toinen osa täältä, kolmas osa täältä ja neljäs osa pongahtaa esiin täältä, vitonen löytyy tämän linkin alta ja numero kuusi löytyy täältä sekä nummero seitsämän löytyy täältä ja kahdeksikko pongahtaa esiin tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti