keskiviikko 16. toukokuuta 2012

aloittelijan valaisukurssi 7


miehiä pääsee kuvamaan tosissaan aivan liian vähän!
varsinaisia kokonaisvaltaisia miesasiakkaita on vain kourallinen tässä maassa. harmistus!

miesten kanssa puuhataan enemmän perusasioiden parissa; pienissä yksityiskohdissa vaatteissa, värien juohevassa kulkemisessa ja hiusten muotoilussa (ja toki meikissäkin) sekä lokaation ja valaistuksen merkitys kasvaa. naisten kanssa voi helpommin "fuulata" vaikka millä ihanalla härpäkkeellä, meikkimäjäysellä ja tukan tuiverruksella, mutta miehen kanssa se näyttäisi vain pelleilyltä.


näissä Turo Tailorin kuvissa lokaationa on paljon betonia ja lasia, varsin maskuliinisia elementtejä isoina pintoina. lamppuja oli käytössä kaksi tai kolme riippuen kuvaustaustan tarpeista. päävalona on yksi lamppu johon on kiinnitettynä "wokkipannu" eli beauty dish. kasvojen varjoja katselemmalla huomaa lampun olevan noin 45° mallista ja suht korkealla. taustojen valoissa on vain pyöreät kuvut joissa ohut maitokalvo sekä ladonovi estämässä valon turhan karkailun malliin. mukana olivat myös kokoontaitettavat mustavalkoiset seinät joita käytin mallin sivuilla "imemässä" valoa eli mustina.


kuvauspaikkana on WeeGee Espoossa. ja ihan kauheaa on, etten muista kuka meikkasi tai stailasi ja siitä syytän vain ja ainoastaan raskaudellista tilaani eli tämä oli viimeinen kuvaukseni ennen synnytystä,)



ja "valaisukurssin" ensimmäinen osa löytyy täältä, toinen osa täältä, kolmas osa täältä ja neljäs osa pongahtaa esiin täältä, vitonen löytyy tämän linkin alta ja numero kuusi löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti